Hemmakväll

Hej! Ikväll händer det ingenting, är supertrött! Var påväg att somna i eftermiddags.. Nu gör jag inget alls, duschade precis och nu sitter jag i soffan och tittar på tv med pappa och Alex :)


Vååååååår

Det är grymt väder idag! ÄLSKA, 11 grader i skuggan (y) morgonen var extra bra också för jag vaknade upp bredvid Jepser. Filmen som vi såg igår var inte alls så läskig som jag minns att den skulle vara, konstigt nog..


Skräckis

Hej! Har varit med Anina hela dagen, nu har jag precis kommit hem och håller på att ladda ner The Ring. Sist jag såg den kommer kag ihåg att jag var sp sjukt rädd, lätt den läskigaste filmen jag ha sett. Dock så var jag bara 11 år när jag såg den.. Funderar på om jag ska be Jepser att komma och hålla mig sällskap, heheh vet inte om jag vågar se den själv..


Har sååååå tråkigt


Svar på kommentar ang. Armbandet

Armbandet jag köpte till Jesper är köpt på Guldfynd och kostade 1498:- om man ska va exakt! Hoppas att du är nöjd med svaret. Nästa gång får du gärna kommentera med ditt namn! Puss


3e natten med dig

Hello! Sov hos Jesper inatt också, det är därför uppdateringen inte har varit på topp! På tal om Jesper så fyller han år idag! Såå grattis till honom! :*
Nu ska jag hoppa in i duschen, ciaao!


image description

Föresten här är presenten jag köpte till Jesper. Jag hann aldrig till någon silversmed men vi ska i alla fall gravera in datumet som vi blev tillsammans på, ville att det skulle bli lite personligt. Jag tror att han blev glad, eller hoppas det i alla fall!

 


Känslan att vakna upp vid din sida

Festen igår var lyckad bortsett från att det hände lite grejer och polisen kom... Men sånt händer liksom! Jag sov hos Jesper och nu är jag på väg hem och Felicia och Ida kommer och ska hämta lite grejer som de lämnade hos mig igår kväll.

 


Nu blir det fest hos Jesper!

 

 


Trött idag

Jesper sov här i natt, lika mysigt som vanligt! Men hann nog inte sova klart riktigt och nu är jag så trött att jag har ont i huvudet. Skulle göra vad som helst för att få sova lite nu.. Men Ida och Felicia är här nu vilken sekund som helst så jag måste väl ta och piggna till lite nu!


Cool tjej

Nu kommer jeppeboii hit! Pusspusspuss


Min dubbelhaka är känd

Har så sjukt tråkigt att jag fick för mig att visa Ida min "fina" sida. HEJ DUBBELHAKA. Hon fick se både i video form och bild form. Känner mig stolt (y) fick faktiskt en dubbelhakebild tillbaks!


Bästa eftermiddagen på riktigt länge

Efter skolan åkte jag med Ida och Felicia till forum en stund. Vid tre åkte jag och Ida till mig och har typ haft bästa eftermiddagen på riktigt länge. Har inte varit själv med henne på typ två månader?! Helt sjukt egentligen. Vi tog en lång promenad i typ två timmar och snackade om ALLT. Riktigt skönt.


Shoppar med mina tjejer


Fint väder

Godmorgon! Är på väg till skolan nu, skönt att äntligen komma igång igen! Hehe fast klockan ett får vi ju lov men ändå... Tog fram skinnjackan igår så den är på idag! Konstigt nog så fryser jag inte vilket jag trodde att jag skulle göra :) ajaa men vi hörs lite senare under dagen, puss!


Natti natti

Är det för tidigt att gå och lägga sig klockan åtta? Svar: Ja. Men jag gör ändå ingenting och är sjukt trött, konstigt nog... Men kanske lika bra att sova så att jag inte svimmar i skolan imorgon eftersom att det är första skoldagen på två veckor.
Sen imorgon efter skolan ska jag och Felicia in till stan en stund och kvällen kommer nog spenderas här hemma med jeppeboii :)


Typ frisk

Ingen feber idag och as bra väder! Kan det bli bättre eller? Så imorgon ska jag till skolan, äntligen!
Nu ska jag dra mot tyresöcentrum och köpa födelsedags present till Jesper. Har kommit på värsta grymma! Eller jag tycket det i alla fall så får bara hoppas på att Jesper också kommer tycka det :)


Sjuk dag 8

Jag har fortfarande feber. Åttonde dagen nu. JAG PALLAR INTE, det är så sjukt tråkigt att vara hemma. Men nu har jag lyckats smitta hela familjen så jag ör i alla fall inte ensam hemma, hehe.. Barbie är till och med sjuk! Dock så har hon ögoninflamation och är inte förkykd ;) Så idag har jag, mamma och Tilde  bara legat i soffan och tittat på tv hela dagen. Mysigt det med ju. Blir nog att jag stannar hemma imorogn också eftersom att min feber inte värkar ge med sig -.-

Miss My Girls


Jag är fan grym på att sy!

Haha eller? Nej men jag trodde inte att jag kunde sy men det går faktiskt rätt så bra. Nu ska jag bara sy klart den övre delen av linnet och fixa axelband (Y) men det pallar jag inte göra idag, jag måste köpa lite mer spets och så först.

Så här ser det ut änsålänge. Nu har jag bara vikit in tyget vid brösten sen ska det fixas. Och tänk inte på mina rosa mjukisar. Puss

 


Syslöjd i köket

Är fortfarande hemma från skolan, 38,5 graders feber. Jag har haft feber i en vecka nu, man tycker ju att den borde försvinna men nej tydligen inte.
Nu ska jag ha Syslöjd här hemma i köket tänkte jag. Jag missade ju all slöjd i Falun så jag får väl ta och göra det här hemma. :)


Gårdgen

Gårdagen var ingen bra dag. Så jag mamma och Tilde hyrde en film och låg i soffan och deppade hela dagen. Fast mysigt var det! Men det var därför jag inte bloggade i alla fall.


Västerås hela dagen

Hej! Anledningen till att jag inte bloggar idag är att jag har varit i Västerås på Cheerleading tävling hela dagen. Tildes lag vann brons. Super duktiga!!
På tal om ingenting så måste jag bara berätta att festen hos Oscar igår verkligen var jätte lyckad! Bästa festen på länge faktiskt. Sannade där tills klockan två ungefär. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer min prins hit. :) ha en toppen kväll! Puss


Fan dååååå!

Jag ska gå ut genom dörren om tio minuter och så tar kag tempen och har 38 graders feber. Man bah "komigeeen?!" hur länge ska jag va sjuk egentligen? Men jag tänker inte låta lite feber förstöra min fredag så jag tar två Alvedon så får vi hoppas att den går över tills jag kommer dit. FML


Ute med Barbie

Hejhej! Just nu är jag ute med Barbie. Det har blivit mycket varmare nu, idag har det vara varit -1. Whiiiiieee!


Tagga fest ikväll!!

Mår mycket bättre idag! Tjejerna är påväg hem från falun nu och ikväll blir det fest! Den här veckan har varit så grymt tråkig så längtar tills ikväll! Känner verkligen att jag behöver hitta på nått kul innan jag avlider


Mår bättre

Idag mår jag jätte mycket bättre och rösten börjar komma tillbaks. Nu ska jag ta ett långt bad och sen bara ta det lugnt resten av dagen. Måste var frisk tills imorgon för då har en kompis till mig fest, han har precis fyllt 17 så det vill jag inte missa. I värsta fall får jag åka dit fast jag inte är helt frisk :)


Forever alone min syster lämnar mig

Hej! Idag har varit en riktigt seg dag. Jag låg och sov tills klockan var sex ungefär och sen dess har jag bara legat och tittat på tv och ätit middag. Elvira ringde och pratade med mig en stund också. Mycket trevligt!
Men känner mig tyvärr forever alone när Tilde flyttade hem till pappa för en halvtimme sen för att hon vågar inte bo med mig när jag är sjuk för hon tror typ att jag ska attackera henne med mina baciller! Pfffft..

Trots att jag är sjuk så vågade Jesper komma hit igår. Vi tog det lugnt, snackade och pussades! Hihi. Han hade med sig rosor till mig och en nalle. Första gången jag fick blommor av en kille faktiskt! Blev super glad. Jag har världens finaste kille <3

image description

 


Alla hjärtans dag

Idag är det ju alla hjärtans dag! Det är faktiskt första gången som jag har pojkvän och faktiskt har chansen att dela den här dagen med någon på det sättet. Fast eftersom att jag är sjuk så vet jag inte om han vågar komma hit! Haha, så jag tänker inte fråga om han vill ses heller, om han vill träffas får han liksom göra det på egen risk! haha  nej skämt-o-sido.  Men det är ju alltid mysigt att vara med honom så självklart att jag skulle vilja träffa honom. Jag har köpt en ask med geléhjärtan till honom för att vara lite gullig! haha men tror nästan inte att han vågar komma men vi har "alla hjärtans dag" varje dag bara det att det är idag som har blivit den oficiella dagen liksom ;)
Annars så kommer jag bara vara hemma med mamma och Tilde. Faktiskt så är det ju ALLA hjärtsna dag, och kärlek kan ju delas med såväl som pojkvännen, kompisar och familjen. Ha en jätte bra kväll! Kärlek till er <3



Hemma

Jag kom hem vid tre. Sen dess har jag bara legat i soffan och tittat på film. Känns så sjukt tråkigt att jag var tvungen att åka hem. Jag som hade tänkt att bara vila lite mellan lektionerna och vara med. Men nej tydligen så var nog jag den enda som tyckte att det var en bra ide. Just nu har jag nästan ingen feber alls det är bara min hals som låter som.. eh jag vet inte vad. Men det låter inte vackert i alla fall!


Hem till Stockholm igen då...

Vaknade med 39 graders feber och typ ingen röst alls! Det kändes ju sådär halv kul liksom.. Men tänkte att jag kunde stanna här ändå för vi har några viktiga lektioner här i Falun som kommer vara vårt slut betyg. Men nej det fick jag inte för rektorn här för jag skulle bara smitta alla sa hon. Men jag är bara förkyld? Det går över det ingen big deal! Men enligt henne så var det de. Så 11.30 går mitt tåg hem.


Kemi

Nu är det dags för första lektionen, vi har kemi. Haha det är typ mitt sämsta ämne så wish me luck!


På bussen påväg till falun

Godmorgon! Sitter på bussen mot Falun med Felicia. Jag är typ jätte förkyld min röst låter för jävligt. Men jag överlever, förhoppningsvis...


Falun imorgon

Imorgon åker vi till Falun i en vecka med skolan. Vi gör det en gång om året, då har vi slöjd, hemkunskap och labb. Det är nog den roligaste veckan under hela året. Men jag är på väg att bli sjuk så är inte så taggad på att åka dit ändå... Jag har inte ens orkar börja packa ännu, jag har egentligen lust att träffa min älskling ikväll eftersom att jag ska bort i en vecka men vi får se vad som händer jag måste i vilket fall ta i tu med packningen :)

Mina tjejer i Falun för två år sen. Så sjukt söta!

 


R.I.P mina svarta lovers

Mina älsklingar har dött! Jag har typ alltid, eller nästan alltid på mig svarta jeans. Och jag vet inte hur jag lyckades men jag lyckades typ göra nått helt galet danssteg eller nått när jag hoppade runt här hemma så byxorna sprack mellan benen! Aaa lyckat liksom. Så nu MÅSTE jag åka och köpa nya. Exakt likadana. FML


Dancing in the dark

Godmorgon!
Kvällen igår var jätte bra. Jag, Adam och Tilde lagade middag, snackade tittade på film och dansade gjorde vi också en hel del! Haha nej men det var en skön hemma kväll liksom. Vi sov här också. Så nu ska vi väl upp och äta lite frukost och så.


I stan med Tilde

Jag vet inte om jag blev böjd med håret eller inte. Eller jo det blev skitbra! Men eftersom att de hade klippt av mitt egna hår så mycket så är det mycket svårare att dölja det liksom...
Efter jag var klar på salong Siam så mötte jag upp mamma och Tilde i gallerian och nu är jag och Tilde påväg hem till Adam.


Mot hässelby

Godmorgon! Hårfärgen blev rätt bra igår men det gick inte att fixa färgen helt perfekt för mitt hår var så pass förstört. Jag kommer att behöva färga håret kanske 5 gånger innan fläckarna försvinner helt. Ett litet tips bara, gå aldrig till en frisör som heter Lajs för hon har förstört mitt hår i minst 1-2 år framåt. Men det blev i alla fall grymt mycket bättre nu än vad det var innan. Men eftersom att det var så slitet fick jag klippa av ca 10 cm så nu är mitt hår jätte kort! Men whatever, ska ändå sätta i ny hårförlägning idag.
Jag har precis duschat och gjort mig iordnig och snart ska jag mot Hässelby och fixa håret. Jesper sov här i natt och han ligger fortfarande i sängen och sover. Sååå ska nog gå upp och väcka honom nu för jag måste hinna med en buss.


5 månader med världens finaste kille.

Idag har det varit jag och Jesper i 5 månader. Jag älskar honom mer än allt, är så sjukt glad att jag har en så fin kille <3



@Strand Salongen

Hejhej! Har precis kommit till frisören i Sickla Strand och ska slinga håret. Är faktiskt jätte nervös! Jag brukar alltid bli så chockad efteråt för det brukar oftast bli väldigt stor skillnad. (enligt mig i alla fall). Men nu ska jag bli blondin igen, sist jag fixade håret gjorde jag det hos en tjej som inte var så duktig så det slutade med att jag blev ginger och lite gråfläckig på vissa ställen, men nu ska det äntligen bli fint!


Fikar med Felicia


Aa vad?

Såg nu att allt mitt hår har gömmer sig i halsduken på bilden innan. Happ det va ju lite synd. Men jag tar en ny när jag har slingat håret i eftermiddag!


Smygfotad

Tänkte visa er hur mitt hår blev nu efter att jag tog ut hårförlägningen. Men tyvärr har jag inte tagit någon bild själv men Felicia smygfotade mig lite så jag kan bjuda på en "oförberedd" bild! Haha.. Mitt hår har faktiskt blivit ganska långt, fast sjukt tunnt. Tyvärr...


05.00 helt otroligt...

Helt sjukt men jag vaknade kl fem idag. KLOCKAN FEM?!? Varför? Jag kunde verkligen inte sova så jag gick upp och åt frukost och så. Nu är klockan halv sju och jag är jätte pigg! Lär ju vara mindre pigg ikväll dock...


Gissa djuret!

 

Tro det eller ej, men jag ska likna en älg! Hoppas verkligen att ni ser det. Själv tycker jag att jag lyckades ganska bra. Ser lite halvgalen ut också. Snyggt!

Tystnaden som uppstår när...

Sitter på tunnelbanan mot Hässelby med Tilde. När vi har åkt i 40 minuter så ringer frisören som ska ta ut min hårförlägning och säger att hon inte kan klockan fyra som jag hade bokat. Man bah ÅÅÅÅÅHHH FML! Men fick en tid 17.30 istället. Så vad ska man hitta på i Hässelby strand i två och en halvtimme? Verkligen tur att jag fick med mig Tilde, hade varit hemskt tråkigt att vara lost i hässelby själv liksom?


Systrarna störd

Visst är jag och Tilde lika? Båda är lika störda! Tycker synd om mamma och pappa <3


Det sämsta med att aldrig kunna vara seriös

Det sämsta med att aldrig kunna vara seriös (syftar tyvärr på mig själv nu) är att jag alltid blir så dålig på bild. Som idag när Felicia får för sig att vi ska leka fotomodeller för att hon ska blogga och jag gör fula miner och är allmänt oseriös på alla bilder. Ja då är det ju nästan självklart att Felicia som är seriösARE ser normal ut medans jag ser ut som en grottmänniska. Men ja, är man konstig så är man liksom?

 

Vet ni vad det värsta är? Jo, att det här var den bilden som blev minst misslyckad.

 


Nationella svenska nu

Sitter i Nacka aula och taggar inför att sitta och skriva svenska prov i 2 timmar och 40 minuter. Wish me luck!

 

 


Blondin VS Brunett

Blondin eller brunett, det är frågan! *lite dramatisk sådär*
Jag ska fixa håret imorgon och idag föresten! Och på lördag... Heheh. Nej men imorgon ska jag slinga/färga håret eller va det bu blir. Jag funderar på att prova brunett men jag har ALLTID varit blond och tänk så färgar jag håret brunt och så passar jag verkligen inte i det? Hemsk tanke.. Så frågan är, ska man ta det osäkra före det säkra?


Idag ska jag bli bättre.

Godmorgon! Ledsen att så fort som jag ska börja blogga igen så uppdaterar jag inte. Men jag ska bli bättre på det IDAG. Och på tal om idag så har vi nationellaprov i svenska igen. Whoop tagga!! Fast nä, jag är så otaggad man kan bli.


Tagga nationella idag!

Godmorgon! Jag försov mig idag. Fattar inte hur jag lyckas. Jag hade ställt min klocka fast på fel dag... Men jag lyckades komma i tid ändå.
Idag har vi nationella prov i svenska. Önska mig lycka till!


Hälsa mig välkommen tillbaka

Hej! Jag ångrar mig angående min såkallade "blogg paus". Det var flera som tyckte att det var dåligt att jag slutade blogga så jag ska väl vara lite snäll och börja igen då!
Jag ska fixa en ny design och va lite (eller ja försöka i alla fall..) seriös.


RSS 2.0